avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pe certificatul de căsătorie la prenumele soacrei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pe certificatul de căsătorie la prenumele soacrei ...

Buna seara. Pe certificatul de căsătorie la prenumele soacrei este gresita o litera, am observat asta dupa castiva ani, afecteaza asta acum la schimbarea buletinului si pașaportului?
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:27, 30 Octombrie 2025
Fiind vorba de soacră, pe dvs. nu vă afectează , dar produce efecte în privința celuilalt soț, care are prenumele mamei greșit. Vă recomand să solicitați un duplicat, nu e foarte complicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin cu nume gresit de 58 de ani tan1968 tan1968 Mama casatorita Gioglavan urma cu 58 de ani descopera acum, la 80 ani, cand trebuie sa isi schimbe buletinul din cauza schimbarii domiciliului, ca nu o poate ... (vezi toată discuția)
Modificarea prenumelui doar cu o litera toadermarina toadermarina buna ziua .copilul meu minor si-a modificat singur o litera la prenumele lui si asa i-am facut buletinul.si-a modificat o litera la certificatul lui de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenitor dupa decesul mamei,atunci cand tatal refuza orice contact cu familia si dispare la o alta femeie! Tetras Tetras Va rog mult sa ne ajutati ,pentru ca nu stim de unde sa incepem in rezolvarea unei situatii cel putin delicate de succesiune... In urma cu cca 4 ani a decedat ... (vezi toată discuția)