avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot da în judecată AJOFM deoarece întârzie plata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot da în judecată AJOFM deoarece întârzie plata subvențiilor? ...

Pot da în judecată AJOFM deoarece întârzie plata subvențiilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:32, 30 Octombrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Accesul liber la justiție este un drept fundamental garantat de Constituție, care permite oricărei persoane să se adreseze instanțelor pentru a-și apăra drepturile, libertățile și interesele legitime.

Prin urmare, va puteti indrepta impotriva AJOFM-ului in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot da angajatorul in judecata? elims elims doresc sa imi revendic niste drepturi legale si ma intreb daca exista vreo restrictie legala care sa ma impiedice sa imi dau angajatorul in judecata in timp ce ... (vezi toată discuția)
Masura disciplinara didi_06 didi_06 Ce masura disciplinara poate lua angajatorul impotriva unui salariat care a actionat in instanta unitatea la care este incadrat? (vezi toată discuția)
Buna ziua! in contextul de azi,pot sa dau in judecata casa de ... gigimitica gigimitica Buna ziua! In contextul de azi,pot sa dau in judecata casa de pensii pentru ca nu mi/a marit pensia conform legii actuale prin cresterea punctului de pensie? ... (vezi toată discuția)