avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În cazul în care nu depui la timp la AJOFM (până ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În cazul în care nu depui la timp la AJOFM (până pe ...

În cazul în care nu depui la timp, către AJOFM (până pe data de 25 a lunii) documentele de subvenționare pentru persoanele care se încadrează în cei 5 ani până la pensionare, este vreo soluție de a recupera acea lună?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:31, 30 Octombrie 2025
Nu , exista o astfel de posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii angajare someri in cadrul unei intreprinderi individuale?! ramonasica ramonasica Buna seara! As dori sa stiu daca, o data angajata in cadrul unei Intreprinderi Individuale, mai pot beneficia de prima de relocare si toate celelalte ... (vezi toată discuția)
Am fost preluat din somaj 2 ani la rand,firma de paza dupa primu ... DumitruCpuiu DumitruCpuiu Am fost preluat din somaj 2 ani la rand,firma de paza dupa primu an ma pus sa bag somaju,dupa 5 zile de somaj a incheiat un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipată 010101 010101 Mama mea, in varsta de 58 de ani, s-a dus în vara la casa de pensii si a cerut pensionarea anticipată. După vreo 3 luni i-a sosit acasa o decizie prin care ... (vezi toată discuția)