avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Am o grădină moștenire de la părinți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Am o grădină moștenire de la părinți , un vecin ...

Bună seara! Am o grădină moștenire de la părinți , un vecin a vândut grădina vecină . Noul proprietar a defrișat tot , când au defrișat ne-au afectat , au dărâmat pomi peste gard și l-au rupt , peste pomii mei la o distanta de peste 3 metri , de asemenea rupând. Când le-am cerut explicații au spus că fac ce vor in grădină lor .și să ne pregătim să facem gard 'ce ăla e gard ? '. Astăzi au adus un buldozer si împing pământul și aceeași situație, pământul vine in grădină nostră. Noul proprietat este un băiat de 23 ani , unchil acestuia este consilier local . Știu că fostul proprietar nu avea acte pe pământ și pe acel teren erau 6 nuci pe care i-a tăiat noul proprietar . Unde mă pot adresa ? Local nu se poate, a fost un vecin și i-a spus să-și vadă de treaba lui dacă vrea să mai stea in comună.

Alte discuții în legătură

Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)
Nucul plantat la un metru de gard gabriella1 gabriella1 da, un vecin a plantat un nuc la o distanta de 1 m de gard. dincoace de gard se afla famtana mea! copacul a fost plantat de 2 luni de zile... deci, intre nuc ... (vezi toată discuția)