avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate vinde la licitatie un imobil care are o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate vinde la licitatie un imobil care are o promisiune ...

Buna seara se poate vinde la licitatie un imobil care are o promisine de vanzare in CF si pe rolul judecatoriei proces care cere o hotarare sa tina loc de act autentic. ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:27, 30 Octombrie 2025
Prin executare silită, se poate vinde în orice situație juridică, pentru că se găsesc soluții legale.
Se poate să dureze procedura un timp mai îndelungat.
Ultima modificare: Joi, 30 Octombrie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un imobil licitat la executare, dar are un litigiu ... ocavian ocavian Buna ziua detin un imobil licitat la executare dar are un litigiu in cf. sd poate vinde ? (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare-cumparare 24-ZZZ 24-ZZZ Buna seara! Puteti sa-mi spuneti cert daca, in situatia in care exista un precontract de vanzare-cumparare a unui imobil aflat in proprietatea unei societati ... (vezi toată discuția)
Executare apartament alissa_francesca alissa_francesca Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am semnat un contract de imprumut bani in 2008 in care am garantat cu un apartament. Impreuna cu acest contract am semnat si ... (vezi toată discuția)