avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat în 2003 un apartament la parterul unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat în 2003 un apartament la parterul unui bloc, balconul a început ...

Bună seara , sunt foarte preocupată am
Cumpărat în 2003 un apartament la parterul
unui bloc , balconul a început să se degradeze și sa se lase în jos …. Am descoperit ca fostul proprietar l a construit fără autorizație și aș dori sa l demolez …
Cum
Se procedează ? Cui trebuie să mă adresez ? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 08:17, 31 Octombrie 2025
Buna ziua!Sesizați Primăria (serviciul urbanism) pentru a obține autorizația de desființare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament la parter care ... Emilia-Cristina Emilia-Cristina Buna ziua, intentionez sa cumpar un apartament la parter care nu are balconul intabulat. Ce trebuie sa fac, mentionez ca proprietarul l-a construit fara ... (vezi toată discuția)
Ajutor! probleme balcon construit la parter - posibil abuz politia locala iulian1986 iulian1986 In anul 2007 am cumparat un apartament cu 3 camere si un balcon de 19,54 metri patrati la parter. Anul acesta m-am hotarat sa il renovez dar culmea cand sa ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)