avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua ! Dacă am avut concediu medical de vineri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua ! Dacă am avut concediu medical de vineri până ...

Bună ziua ! Dacă am avut concediu medical de vineri până marți (5 zile ) . Eu lucrând în ture 12/24-12/48, aș dorii să știu cum mi se vor ponta orele acelea de medical , se iau în calcul și zilele de weekend? Nu mă interesează neapărat plata lor ci orele pontate în aceea perioadă
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 31 Octombrie 2025
Buna ziua

Pe perioada concediului medical, contractul individual de muncă se suspendă de drept (codul muncii, art 50)

Prin urmare, cat sunteti in concediu medical nu sunteti pontat.
In pontaj se va trece concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul medical weekend daniela boca daniela boca daniela boca Utilizator 09:48, 12 Septembrie 2018 Concediul medical mi s a acordat pe vineri,sambata si duminica.Avand in vedere ca in contract trebuie ... (vezi toată discuția)