avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Studii tehnice superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Studii tehnice superioare

Buna!
Inr-un anunt pentru un post de inginer debutant, este solicitat:
-diploma de bac
-diploma licenta studii superioare-inginer;
-fara vechime in specialitate.
In fisa postului atasata la anunt este mentionat: studii superioare tehnice finalizate. Sunt inginer de profesie, dar in industria alimentara (studii superioare de licenta 4 ani). Ma pot incadra?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: LAULAU199000000001 , utilizator 13:47, 31 Octombrie 2025
Da, va puteti inscrie ..pentru gradul de debutant nu se solicita vechime
Multumesc frumos pentru raspuns! Nu stiam daca industria alimentara se incadreaza la "studii tehnice".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului contractual alycam82 alycam82 Buna ziua! m-am consultat cu mai multi colegi in domeniu, dar fiecare are alta opinie, tocmai de aceea m-am gandit sa va solicit ajutorul : ,,Promovarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare functionar public 30Sorin 30Sorin S-a scos la concurs un post de referent clasa a III, gradul profesional debutant, iar la condițiile de participare scria studii medii. La dosarul de ... (vezi toată discuția)
Cerinte post pentru consilier grad profesional debutant Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru a ocupa un post de consilier grad profesional debutant intr-o institurie publica as avea nevoie si de masterat? ... (vezi toată discuția)