Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

LAULAU199000000001 
	    	Utilizator

LAULAU199000000001 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 alycam82	                   

Buna ziua! m-am consultat cu mai multi colegi in domeniu, dar fiecare are alta opinie, tocmai de aceea m-am gandit sa va solicit ajutorul :
,,Promovarea ... (vezi toată discuția)
	                    alycam82	                   

Buna ziua! m-am consultat cu mai multi colegi in domeniu, dar fiecare are alta opinie, tocmai de aceea m-am gandit sa va solicit ajutorul :
,,Promovarea ... (vezi toată discuția)

30Sorin	                   

S-a scos la concurs un post de referent clasa a III, gradul profesional debutant, iar la condițiile de participare scria studii medii. La dosarul de ... (vezi toată discuția)
	                    30Sorin	                   

S-a scos la concurs un post de referent clasa a III, gradul profesional debutant, iar la condițiile de participare scria studii medii. La dosarul de ... (vezi toată discuția)

Marya_Raluka	                   

Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru a ocupa un post de consilier grad profesional debutant intr-o institurie publica as avea nevoie si de masterat? ... (vezi toată discuția)
	                    Marya_Raluka	                   

Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru a ocupa un post de consilier grad profesional debutant intr-o institurie publica as avea nevoie si de masterat? ... (vezi toată discuția)