avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit 2 ani cu suspendare pentru evaziune fiscala. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit 2 ani cu suspendare pentru evaziune fiscala. ...

Bună ziua! Am primit 2 ani cu suspendare pentru evaziune fiscala. Suma este de 428.000 de lei. În fiecare luna mi se oprește jumatate din salariu. Pe 3 decembrie sunt chemata în instanta pentru revocarea suspendării. Sunt pasibilă de pușcărie?
Cel mai recent răspuns: Ely1978 , utilizator 16:37, 31 Octombrie 2025
Ati incalcat masurile de siguranta prevăzute de lege ori obligaţiile stabilite de instanţă?
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Doar ca nu am reușit sa achit prejudiciul. E mare suma.
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2025
Ely1978, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neîndeplinirea obligații civile Banicasorinadrian93 Banicasorinadrian93 Bună seara. Fără sa întru prea mult în detalii aiurea va întreb cu respect: Sunt în probațiune dintro cauza penala, am îndeplinit aproape toate ... (vezi toată discuția)
Dosar delapidare ananeagu23 ananeagu23 bună dimineaţa am o mică problema. defapt mai mare. soţul meu în luna august 2012 a avut un proces penal pentru delapidare. a primit 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Anularea suspendarii executarii pedepsei MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare intr-un dosar penal. In luna mai 2019 se termina cei 2 ani de supraveghere. Am primit azi, ... (vezi toată discuția)