avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Azi in jurul orei 12 a venit politia si a sunat la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Azi in jurul orei 12 a venit politia si a sunat la mine ...

Buna, azi in jurul orei 12 a venit politia si a sunat la mine la usa, nu era nimeni acasa, am vazut acest lucru pe camera de luat vederi. Nu a lasat nimic nici in posta nici pe usa. oare ce sa fi fost? La ce ar trebui sa ma astept? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:38, 31 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe noi ne intrebi???
Tu ar trebui sa stii.
Daca ai facut ceva, poate te cauta sa dai o declaratie.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati comis vreo fapta penala este posibil ca acesta sa fie motivul.
Puteti merge la secție sa întrebați dacă sunteți curios.

Puteti și sa discutati în prealabil confidential cu un avocat pe posibilități în funcție de fapte.
Confidențialitatea este garantata dar la poliție e mai greu de discutat.

București 2025

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca ati comis vreo fapta penala este posibil ca acesta sa fie motivul.
Puteti merge la secție sa întrebați dacă sunteți curios.

Puteti și sa discutati în prealabil confidential cu un avocat pe posibilități în funcție de fapte.
Confidențialitatea este garantata dar la poliție e mai greu de discutat.

București 2025

eu nu stiu sa fi facut nimic, dar ma intreb totusi de ce nu a lasat ceva citatie, instiintare, etc
Eu am clienți care au fost luați de politie fără citație.
E greu sa va explic și irit multe autorități dacă arat lucruri care nu prea sunt știute...
Mereu în primul meu mesaj arat lucruri esențiale de mare ajutor. Mulți vad putini înțeleg.
În mesajele ulterioare nu pot da anumite informații dar exista cărți în care scrie...

Pot exista și confuzii din partea autorităților și sa fie arestați nevinovați.
Multe, multe, se întâmplă în lumea mare și multe am întâlnit eu la ce vechime am...
Poate au greșit adresa.
Pot scrie o carte de vreo 200 de pagini pe tema asta dar oamenii nu mai citesc.
Nici la TV nu prea se uita.
Se uita pe rețelele sociale.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ca invitat la politie silviu3marian silviu3marian Astazi am primit o citatie cu antet \\"Ministerul Afacerilor Interne,Birou Investigatii Criminale. Dosar penal nr /2014 Data........ .Am gasit-o infipta ... (vezi toată discuția)
Abuzuri politie rirene2005 rirene2005 suna la usa cineva, deschide tata, e un politist, de fapt 2: -va rog sa primiti aceasta citatie pentru vecinul de alaturi care nu e acasa -nu primesc nimic, ... (vezi toată discuția)
Acum 3 ani m-am mutat de la adresa unde mi-am ... AndO C. AndO C. Buna dimineata! Acum 3 ani m-am mutat de la adresa unde mi-am petrecut majoritatea vietii, adresa noua fiind in acelasi municipiu. Actualizarea buletinului ... (vezi toată discuția)