avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la o firma care dă salariile o data pe luna.De ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la o firma care dă salariile o data pe luna.De ...

Bună ziua.Lucrez la o firma care dă salariile o data pe luna.De cateva luni firma nu mai da salariile in luna urmatoare celei lucrate ci a doua luna la început.Mai precis , daca am lucrat luna Septembrie , salariul îl primesc în luna Noiembrie . Este legal acest lucru ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna numai in primele si in ultimele 3 luni ale anului? jozsacsaba jozsacsaba Buna ziua.Lucrezi la o firma privata cu contract de munca unde apare concediu de odihna 21 zile,numai ca azi am primit un fax de la sediu cu o lista a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie drepturi autor Clinteanu C Clinteanu C Buna ziua.Lucrez pe contract de drepturi de autor din iulie anul trecut,fiind si prima data cand m-am angajat.Iulie,august si septembrie am lucrat la o firma ... (vezi toată discuția)
Prorata salariu Raduleel Raduleel Buna ziua, As dori o lamurire in legatura cu urmatoarea practica de salariere a unei companii (ii voi pastra anonimatul): plata salariului se face in ... (vezi toată discuția)