avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 17 ani şi nu sunt cununată cu tatal copilului, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 17 ani şi nu sunt cununată cu tatal copilului, ...

Bună ziua. Am 17 ani şi nu sunt cununată cu tatal copilului, as putea sa il trec pe numele meu? Ce se poate întampla?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:46, 2 Noiembrie 2025
Copilul va fi pe numele tau. cu exceptia situatiei cand tatal va dori sa il recunoasca. prin declaratie la starea civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima carte de identitate... (certificat de nastere nou-nascut) eRikarda eRikarda Buna ziua , am si eu o intrebare .. Daca nu sunt cununata cu tatal copilului pana la nastere , pot sa -l trec pe tatal in certificatul copilului ? (vezi toată discuția)
Pe certificatul copilului meu nu este trecut numele tatalui mada.simion mada.simion Am un baietel nascut in 1997 si ne avand posibilitatea de a ma cununa cu tatal copilului si asta din cauza parintilor mei . Am avut de ales intre doua ... (vezi toată discuția)
Bună ziua urmează sa nasc în ianuarie iar tatăl copilului ... Anca Chelariu Anca Chelariu Bună ziua Urmează sa nasc în ianuarie iar tatăl copilului lucreza în Germania și nu v a putea veni sa recunoască copilul din cauza ca nu o sa aibă ... (vezi toată discuția)