avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă m-am culcat o o minora de 13 ani și eu fac 23 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă m-am culcat o o minora de 13 ani și eu fac 23 de ani, bineînțeles cu acordul ei ...

Bună ziua, și bine v-am găsit!

Dacă m am culcat o o minora de 13 ani și eu fac 23 de ani, bineînțeles cu acordul ei ( minora a fost de acord fără sa o forțez eu) ce mi se poate întâmpla? Dacă ajung în justiție, va rog răspunsuri cat mai clare și rapide. Repet (minora a fost de acord fără să o forțez). Mulțumesc o zi bună.
Cel mai recent răspuns: Alina778 , utilizator 06:21, 3 Noiembrie 2025
La 13 ani consimtamantul nu este valabil exprimat.

Lasa forumul si discuta in particular cu un avocat ca nu e o situatie usoara si trebuie sa intelegi niste nuante si mai ales raspunderi.
Închisoare cu executare 100%
Sexul cu minor pana in 15 ani e considerat viol si violatorii fac puscarie, ceea e si normal.
Fată a vrut astea de bună voie, nu a fost obligată, a spus ca vrea să facă asta să nu piardă persoana iubita
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce scrii se înțelege că tu i-ai propus sexul. Și că i-ai spus sau i-ai dat de înțeles că o părăsești dacă nu se culcă cu tine.
13 ani... ai distrus un copil.
Ultima modificare: Luni, 3 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Sex între minori Andutzu0200 Andutzu0200 Buna ziua(sunt un baiat cu varsta de 13 ani)si prietena mea are tot 13 ani,ar fi in regula,din punct de vedere legal sa intretinem relati sexuale,daca ati ... (vezi toată discuția)
Salut, am și eu o problema - act sexual între minori Cristiani1 Cristiani1 Salut, am și eu o problema, acum 2 luni de zile m-am curlat cu o fata, ( ea având 13 ani) și eu având 16 ani. Eu m-am tot ținut de capul ei sa tot ne ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)