avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am avut un proces de divort care s-a incheiat in urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am avut un proces de divort care s-a incheiat in urma ...

Buna ziua!
Am avut un proces de divort care s-a incheiat in urma cu aproximativ un an. Fosta sotie a depus un apel, dar nu s-a prezentat la proces (si nici eu), acum avem termen administrativ de verificare a incidenței perimării la data de 15.12.2025.
Concret, asta inseamna ca daca nu face nimic pana atunci, ramane procesul automat la decizia initiala si e gata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:21, 2 Noiembrie 2025
Exact.Instanta va constata acțiunea perimata rămânând valabila soluția de la fond..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimat- repunere pe rol sau ..? alinacot alinacot buna, am si eu o intrebare. am deschis un proces de divort in anul 2010 la care fostul sot a facut apel pe baza culpei comune.pe apel nu s-a mai prezentat iar ... (vezi toată discuția)
Admite exceptia perimarii si constata perimata judecata actiunii oanata oanata Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca puteti, am urmatoarea situatie: Am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari pentru datorii la ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la sentinta de divort eudora eudora Buna ziua! In feb.2005 am obtinut sentinta de divort de la judecatorie. Sotul meu a facut apel la tribunal dar nu ne-am prezentat nici el nici eu. Dupa doua ... (vezi toată discuția)