avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru melanom malign cu operație pe tibia dreapta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru melanom malign cu operație pe tibia dreapta ...

Buna ziua, pentru melanom malign cu operație pe tibia dreapta, care a rămas cu sechele de funcționare (diametrul e de 6 cm.si adâncime 2 cm), si histerectomie. Totala cu anexetomie si limfademie se poate obține certificat de handicap

Alte discuții în legătură

Concediu medical histerectomie ro2007 ro2007 Buna ziua! Pentru operatie de histerectomie totala medicul chirurg a eliberat CM 7 zile cod 06, dar medicul de familie sustine ca nu poate depasi 5 zile. Cum ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap IrmaT IrmaT Buna ziua, Ma puteti indruma spre obtinerea unei pensii de handicap pentru tatal meu care a suferit o operatie de cistectomie totala? (vezi toată discuția)
Eu pot obtine certificat de handicap? ramopopa ramopopa Vreau sa stiu daca ma incadrez in certificat de handicap? Am fost descoperita de invatatoare in clasa a 2- a ca nu aud. In urma consultatiilor doctorii au zis ... (vezi toată discuția)