avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie handicap

Buna ziua,

Ma puteti indruma spre obtinerea unei pensii de handicap pentru tatal meu care a suferit o operatie de cistectomie totala?
Cel mai recent răspuns: IrmaT , utilizator 21:31, 28 Octombrie 2019
Nu există pensie de handicap.
Cistectomia totala a fost efectuata in urma diagnosticului de tumoare maligna(cancer)la vezica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu cateva luni mamei i s-a depistat o tumoare ... eboom eboom Buna ziua, in urma cu cateva luni mamei i s-a depistat o tumoare maligna si a inceput tratamentul de chimioterapie. Am auzit de pacienti diagnosticati cu ... (vezi toată discuția)