Buna ziua,
Urmare a micsorarii salariului cu 10% si a refuzului de a semna decizia, am cerut incetarea contractului de munca cu acordul partilor , a fost semnata de angajator atat pt mine cat si pt colegul meu, care intra in vigoare cu data de 3.11.2025, am primit decizia si nota de lichidare.Celelalte documente cu vechimea in munca etc imi vor fi date ulterior.
La plecare angajatorul mi-a spus ca daca nu se descurca o sa ma sune .
In cei 12 ani de munca mi s-a aprobat efectuarea foara sapte zile de concediu anual, pentru restul zilelor am fost obligata sa semnez ca le-am luat.Mai mult, in perioada concediului eram permanent sunata, somata sa raspund imediat.Deasemenea, mi s-a cerut sa renunt la plata a 9 zile de concediu, pt ca altfel imi cere sa stau in preaviz.
Starea sanatatii mele nu este buna, fiind un loc de munca toxic, unde un om munceste in locul a cel putin patru persoane.In concluzie. eu am nevoie de liniste si odihna.
Cum pot fi linistita, nu mai vreau nici sa vorbesc. sau " sa muncesc " in continuare pt ei probono, cum pot sa scap de acesti oameni abuzivi?
Multumesc
Nu puteți renunta, decât dacă semnați c-ati primit compensarea zilelor de CO in bani sau ca le-ati efectuat
În cazul acordului partilor nu se acordă preaviz .
Concediere abuziva
iulia1991
Buna ziua.
Am si eu urmatoarea problema: am lucrat un an jumate la o cafenea. In data de 27.03 am vb cu patronii sa mi dea 2 saptamani, restul din concediul ... (vezi toată discuția)