avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... De mai bine de zece ani probabil 15, medicul meu de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

De mai bine de zece ani probabil 15, medicul meu de familie ...

Bună. De mai bine de zece ani probabil 15, medicul meu de familie mi-a spus sa nu mai mănânc sare deoarece mi se umflau picioarele. Peste ani am mai mers să spun că deși nu mănânc sare tot mi se umfla. Mi s-au spus că multe alimente din care și pâinea conține sare deși eu consumam foarte putina sare iar mâncarea mi se baza pe mâncare gătită din produse naturale de la țară. De prin 2017 am inceput sa am mai multe probleme de sănătate că slăbirea puterii, somn agitat și apoi nervozitate la.modul general și transpirațiile care îmi curgeau pe ochi apă sărată și îmi udau hainele cat și acum. Pe langa acestea, eu am fost in general sub tensiune când mergeam la consult, însă din 1998 am inceput deja cu crize de dureri de cap, spate și cu greata care pe atunci nu erau medicii de familie încă, însă crizele s-au continuat inițial luam câteva calmante pe gura și le vomitam sau pe vena de la o prietena asistent anestezist. Când am mers ani de zile la medicul de familie am tot spus de problema asta și nici analize nu a acceptat să îmi dea sa fac și atunci am cerut sa îmi dea calmante sa îmi fac injectabil căci pe gura le vomam iar toate sâmbetele de obicei eram inertă de durere și greață, tremurături la pat iar daca incercam să mă ridic sa merg la baie nu mai puteam de tremurat. Undeva prin 2018 abia a acceptat și m-a trimis la analize unde mi s-au spus că am chist la ficat. Însă nici asta nu era îndeajuns să mă readucă la normal cu vre-un tratament până când in 2022 făcând un control la medicina muncii mi-a luat tensiunea și nu exagerez aveam tensiunea 188.8. M-a trimis la.medicul de familie care calm a spus doar eu îți dau tratament dar trebuie sa îl iei toată viața. Insă a pus accentul pe responsabilitatea de a-l continua nu pe prezentul sau mai ales trecutul in care niciodată nu mi-ar fi spus așa ceva referitor la o tensiune mare. Am continuat așa fără tratament iar în 2024 va jur că pe lângă că eram așa de 2 ani că doar puțin de mă agitam nu mai puteam respira, vedeam în ceață, inima și pulsul o luau razna iar eu nu mai puteam privi în sus sau în jos fara greutate și nici pe departe sa mai fac vreun efort din 2024 la începutul verii când m-am mutat și lucram și foarte multe până la 15 ore. De acolo am inceput sa am iar crizele săptămânal în care deja de vineri noaptea începea durerea de cap și greață și imobilitatea la pat până și duminică. Toate astea până a murit tata apoi a ajuns și mama pe moarte anul acesta și era să mor de durere după un drum lung și oboseala dinainte. Atunci am început să îmi fac spirometrie însă nu am asma. Am inceput sa vorbesc să mă plâng neamurilor că nu îmi pot îngriji mama că eu însumi șanț bolnava și doar Facebook care te asculta ce vorbești mi-a trimis și video cu medici care explicau de ce e durerea de cap și că e tensiunea mare, și am început să iau tratament și tot nu aveam putere apoi când m-am masat pe gat mi se părea că tiroida era ieșita din gât și mi-am dat seama și am vorbit și despre asta și mi-au venit alte video cu tiroida și rolul sării in alimentație pe lângă iodul adăugat în sare dar și rolul sării in organism și atunci urgent am început după zeci de ani sare și iau și suplimente de Iod și în sfârșit incep sa pot funcționa din nou aproape normal insa e drum lung și am fost la doi oncologi in Romania și Italia și aici deja mi s-au spus că am un nodul. După ce am realizat malpraxisului medicului vroiam sa o dau pe ea sau sistemul național de sănătate în judecată însă ea chiar a murit de cancer și întrebarea mea aici ar fi daca și pe cine sa dau in judecată? Iar dacă da, avem oare și noi firme de avvocati care se ocupa doar de malpraxis medical? Căci în Italia e.plin de asemenea firme și nici nu îți cer bani înainte.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:54, 3 Noiembrie 2025
ar trebui sa mergeti la alt medic, pemtru o anamneza. din pacate foarte putini stiu sa o faca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma platita pentru lucrare stomatologica Rhowa Rhowa Buna ziua.In luna octombrie 2014 am fost la stomatolog ,pt inlocuirea unei lucrari facuta in urma cu 5 ani dar care era din compozit si incepuse sa se ... (vezi toată discuția)
Malpraxis - stomatologie AndreeaMat0121 AndreeaMat0121 Buna ziua, Sotul meu a fost la un medic dentist pentru o extractie a unei masele de minte. In momentul in care s-a prezentat la acesta era deja sub tratament ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema stomatologica la care as dori sa ma ... NORAAF NORAAF Buna ziua, Am o problema stomatologica la care as dori sa ma ajutati cu un raspouns. Fizica am 4 proteze fixe pe masele , sus-jos cu punte la molarii de pe ... (vezi toată discuția)