avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Malpraxis - stomatologie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Malpraxis - stomatologie

Buna ziua,
Sotul meu a fost la un medic dentist pentru o extractie a unei masele de minte. In momentul in care s-a prezentat la acesta era deja sub tratament cu augumentin de 3 zile. Medicul i-a mai dat o reteta pentru acelasi medicament si i-a spus sa continue tratamentul pentru 7 zile. In a 7-a zis a fost la dansa pentru ca durerea continua si dupa tratament. In aceasta situatie i-a mai prescris un nou medicament(diclac) si ketonal pentru durere. In cea de-a 3-a zi cu acest tratament(a 10-a de antibiotic) a inceput sa se simta rau(ameteli, dureri de stomac etc). Cu acordul doamnei medic a intrerupt tratamentul si a ramas sa se procedeze la extractie urmatoarea zi. La ora programarii s-a prezentat, i s-a administrat anestezie dupa care i s-a spus ca nu se poate face extractia pentru ca s-a albit la fata si ii este rau. Incepand cu ziua urmatoare au inceput intradevar problemele. Stari de lesin, dureri in piept, amorteala a mainilor, respiratie greoaie. Dupa 3 interventii ale ambulantei, analize medicale la spital, investigatii medicale diverse, a fost trimis l-a un psihiatru. Rezultatul acestei programari fiind un diagnostic de anxietate si un tratament medicamentos cu bromazepam si trimitere catre un medic psiholog. As vrea sa stiu daca aceasta “poveste” s-ar incadra la malpraxis si care ar fi pasii de urmat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:42, 6 Martie 2020
Buna ziua,
Si au spus ce a cauzat anxietatea?
Nu cred ca se poate incadra la malpraxis.
Daca ii scotea maseaua si avea probleme apoi, se putea lua in calcul asta, asa...
Si nu cred ca prescris doze de medicament peste doza maxima sau incompatibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stomatologie. vasilefoca vasilefoca Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi ... (vezi toată discuția)
Malpraxis Nicoleta3332 Nicoleta3332 Bună ziua! La inceputul lunii noiembrie m-am adresat la un cabinet stomatologic cu o problemă la o masea. Mi s-a facut extractia de nerv si plombarea ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in cazul in care o persoană este alergica la un ... Ioana Navalici Ioana Navalici Buna seara! In cazul in care o persoană este alergica la un antibiotic, medicul nu întreabă și prescrie un medicament care are că substanța activă ... (vezi toată discuția)