avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CM asimilat ca stagiu de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CM asimilat ca stagiu de cotizare

Buna ziua,
Sotia se incadreaza la pensie anticipata in iulie 2026 (este nascuta in ian.1968) iar la 01 08.2026 face 40 de ani vechime (este angajata permanent din august 1986, fara grupe si fara copii) In 1988 si 1989 a avut cateva luni de concediu medical (singurele in cei 40 de ani), va rog sa-mi spuneti daca acele luni de CM sunt considerate stagii de cotizare si poate depune dosarul de pensie incepand cu luna august 2026.
Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie - mai sabinaandreea sabinaandreea buna seara sunt nascut in 1967 luna septembrie,lucrez in politie din ianuarie 1991,am implinit luna trecuta 20 ani de munca in politie,totii anii fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie euvictoria euvictoria Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala bubby bubby Buna ziua, Mama mea este nascuta in 25 iulie 1963 , lucreaza din 15 august 1982 .Pentru a iesi la pensie anticipata partial , la ce varsta ar putea iesi , cu ... (vezi toată discuția)