avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fiica mea lucrează într-o multinațională și a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fiica mea lucrează într-o multinațională și a ...

Bună ziua
Fiica mea lucrează într-o multinațională și a primit un mail în care este înștiințată prin preaviz de desfacerea contractului de munca ca urmare a reducerii activității Este divorțată și are in creștere un copil minor Ce spune legea, dacă există, pentru susținerea familiilor monoparentale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 3 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu prevede nimic in acest sens.. fata dvs a verifice regulamentul intern sau cccm aplicabil daca exista sau nu criterii avute in vedere, potrivit legii si/sau contractelor colective de munca, pentru stabilirea ordinii de prioritate la concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desființare post angajatprivat angajatprivat As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care se desființează un post?Pe ce criterii se alege persoana care va fi concediata tinand cont ca in firma exista ... (vezi toată discuția)
Trimitere in somaj violetseea violetseea familiile monoparentale sunt protejati de lege in cazul reducerii de personal? (vezi toată discuția)
Concediere adrianavasiliu adrianavasiliu Buna ziua. As dori sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: am varsta de 55 ani (implinesc 56 ani in Ian.2014) si o vechime de 29 ani si 7 luni. In momentul ... (vezi toată discuția)