avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma interesează un contract de înstrăinare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma interesează un contract de înstrăinare apartament ...

Bună ziua! Ma interesează un contract de înstrăinarea apartament cu contract de întreținere.Aparyamentul este cumpărat înainte de căsătorie iar soția și copilul au părăsit domiciliul acum doi ani! După deces au dreptul și ei? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Instrainare apartament gigelas gigelas Buna ziua, Recent,o persoana a aflat ca apartamentul cumparat de parintii sai,a fost instrainat catre unul dintre copii. Ciudat este ca tatal era in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt casatorit de 3 ani si am o fetita de 2 ani si ... adriano12 adriano12 Buna ziua. Sunt casatorit de 3 ani si am o fetita de 2 ani si 6 luni. Am un apartament cumparat de mine inainte de casatorie. Puteti sa imi spuneti daca sotia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt casatorit de 17 ani iar domiciliul este in apartamentul ... Lazar Tatucu Lazar Tatucu Buna ziua, Sunt casatorit de 17 ani iar domiciliul este in apartamentul sotiei cumparat inainte de casatorie. Nu avem copii iar parintii sotiei sunt ... (vezi toată discuția)