avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu am cumpărat un apartament în rate in anul 1982 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu am cumpărat un apartament în rate in anul 1982 ...

Bună ziua.
Eu am cumpărat un apartament în rate in anul 1982 și am platit un avans de 33% din prețul apartamentului. După 2 ani în care am platit ratele , m-am căsătorit . Soția era studentă și eu pe lângă rate am intretinut-o și pe ea , apoi ea avea un salariu mai mic iar eu câștigăm mai mult. Apartamentul a fost achitat integral in timpul căsătoiei .Acuma după divorț la ce procent din prețul apartamentului as avea dreptul?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Partaj zonia zonia Buna seara,va prezint urmatoarea situatie: a avut loc un proces de divort cu care au fost ambii de acord,avand 2 copii majori. Urmeaza partajul bunurilor si ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune sau nu? realest25 realest25 Buna ziua. Am un apartament proprietate personala si nu sunt casatorit. Daca m-as casatori la un moment dat, vreau sa stiu daca locuinta ar deveni bun comun, ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala si cotele acesteia calitateg calitateg Apartament cumparat cu prima sotie in noiembrie 1980 in val de 95.515 lei conf. contract constructie.Avans 29.615 lei si restul de 65.900 lei in rate cu credit ... (vezi toată discuția)