avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura penala

Bună seara. Am și eu o întrebare în speță legată de legea penală. O persoană care a fost reținută 24h și apoi i sa data control judiciar 60 de zile i se poate emite alta ordonanța de reținere? Ce se poate întâmpla în cele 60 de zile ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Prelungire control judiciar keysersoze keysersoze Buna ziua , dupa 160 de zile de arest preventiv ,judecatorul de drepturi si libertati m-a plasat sub control judiciar. La aceasta ora sunt inca in faza de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in prezent? Bogdan1337 Bogdan1337 Buna ziua ! Am fost dat in judecata de catre cei de la anti-drog pt o cultura indoor de cannabis. Din informatiile pe care le detin si pe care le-am primit, ... (vezi toată discuția)
Tâlhărie calificata BogdanRadu000 BogdanRadu000 Buna ziua! Am o intrebare.. După tâlhărie calificată,furtul unui telefon mobile.Persoana care a comis fapta a înapoiat telefonul poliției recunoscând ... (vezi toată discuția)