avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tatal meu a lucrat la IRA 16 acum 30 de ani, firma nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tatal meu a lucrat la IRA 16 acum 30 de ani, firma nu ...

Buna ziua.tatal meu a lucreat la IRA 16acum 30 de ani.firma nu mai exista de mult dar el a gasit arhiva care este o arhiva privata si ii cere undeva la 5000 de lei ca ii dea adeverinta cu anii.e normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 4 Noiembrie 2025
Din ce oras IRA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei adeverinte cu grupa de munca = 100 ron? e normal, e legal? bianca23 bianca23 Este normal ca pentru cautarea in arhive pentru stabilirea anilor de grupa de munca tatal meu sa plateasca 100 ron? Societatea la care a lucrat nu ar trebui ... (vezi toată discuția)
Un sfat anies anies Am un apartament lasat de la parinti am vrea sa l vand insa nu mai exista contractul de vanzare al apartamentului (unul din parinti este decedat) este pierdut ... (vezi toată discuția)
Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte să ți se ceară 3000 de lei? Aida2016 Aida2016 Buna seara.Este normal ca pentru eliberarea a doua adeverinte din arhiva ,necesare in dosarul de pensionare,sa se perceapa un cost de aproximati 3000(trei mii ... (vezi toată discuția)