avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină de la o firmă neștiind ca ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină de la o firmă neștiind ca este în faliment

Bună ziua ! Am cumpărat o mașină de la o firmă neștiind ca este în faliment . Mașina nu a fost rulată în România și nu a avut civ . I-am luat numere roșii și i-am făcut RAR-ul . Ca să o înmatriculez am nevoie de fiscal , pe care tot îl cer de 1 luna de zile. Mă tot amână spunându mi ca o rezolvăm . Ei susțin ca sunt intr o reorganizare financiara și ca de ei se ocupa un administrator judiciar …. Nu am reușit sa dau de domnul administrator . Ce pot face in situația dată pentru ca săptămâna viitoare îmi expiră numerele roșii . Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Numere rosii dupa ce expira rar-ul? SC ESC SOFT SRL SC ESC SOFT SRL Buna seara! Am achizitionat un autoturism Fiat Bravo (1.6 16v) din Italia in august 2008, am fost programat la rar pe 10 septembrie 2008, am scos numere rosii ... (vezi toată discuția)
Lipsa serie de șasiu Serieee Serieee Buna ziua am o întrebare, am cumpărat o mașina adusă din Germania de la un domn din România la RAR am fost respins din cauza lipsei seriei de șasiu de la ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)