avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere rosii dupa ce expira rar-ul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere rosii dupa ce expira rar-ul?

Buna seara!
Am achizitionat un autoturism Fiat Bravo (1.6 16v) din Italia in august 2008, am fost programat la rar pe 10 septembrie 2008, am scos numere rosii valabile pana pe 27 august si pt cateva zile nu am mai facut prelungire...am facut rar-ul valabil 2 luni, si urma sa o inmatriculez in aceasta perioada dar nu am reusit sa strang banii de taxa de poluare(1110 euro), asa ca astazi i-mi expira rar-ul, urmand ca saptamana asta sa o reprogramez.Intrebarea mea este, pot sa-mi prelungesc acum numerele rosii pana la urmatoarea programare rar, in conditiile in care nu am facut prelungirea?Sau vreau macar o varianta de a putea circula cu ea saptamana aceasta.(masina este pe numele tatalui meu dar practic este a mea) (sper ca am fost suficient de explicit in ceea ce am facu pentru a primi un raspuns cat mai clar si mai corect)
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2008
SC ESC SOFT SRL, Evaluator
Cel mai recent răspuns: SC ESC SOFT SRL , Evaluator 21:33, 10 Noiembrie 2008
Mergeti si intrebati la politie ce aveti de facut. Daca expira nr. provizorii nu mai puteti sa circulati pentru ca vi se va intocmi dosar penal. Veti fi nevoit s-o duceti pe platforma sau legata de alta masina (cu stanga, sufa si alte chestii).
Dar voiam sa stiu daca legal se mai poate, ca ilegal nu ma bate gandul sa merg cu ea...caci potrivit Ordinului 1501/2006 - privind procedura inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarea autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a vehiculelor, eu inteleg ca as mai putea circula si am nevoie de parerea unui specialist care interpreteaza bine un articol de genul acesta.
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2008
SC ESC SOFT SRL, Evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema numere rosii djluci djluci tocmai mi-am luat un opel si am nr rosii de satu mare expirate la rar doar in 17 septembrie am programare pt inmatriculare cica nu se mai dau nr rosii inca o ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii aura_1 aura_1 buna ziua pt cate zile se pot lua nr rosii? multumesc (vezi toată discuția)
Bună ziua! am și eu o întrebare de curând am achiziționat ... FlorinLumgu FlorinLumgu Bună ziua! Am și eu o întrebare de curând am achiziționat o mașină adusa din Germania vânzătorul a scos doar un set de numere roșii plătind doar o ... (vezi toată discuția)