avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu si sotul avem un copil de 4 luni. Au existat niste ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu si sotul avem un copil de 4 luni. Au existat niste neintelegeri cu socrii...

Buna ziua! Eu si sotul avem un copil de 4 luni. Au existat niste neintelegeri cu socrii, iar sotul doreste sa le interzica vizitele si accesul la copil. Avand in vedere ca fetita noastra este prea mica ca sa fi dezvoltat o relatie de atasament fata de socri, avem dreptul legal de a le interzice sa vada copilul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CRIMO , utilizator 12:29, 9 Noiembrie 2025
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, aveti acest drept. Ulterior vedeti cum decurg relatiile, daca socri fac sau nu o actiune in instanta. Dvs cunoasteti ce fel de oameni sunt, ce caracter au, dar aveti in vedere ca este totodata si dreptul copilului de a si cunoaste si a interactiona cu bunicii.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu uitati ca sunteti mama si pâinea se mananca pe rând. S-ar pute ca si dumneavoastra in calitate de bunica sa fiti impiedicata sa vedeti nepotii. Oare nu ar fi mai buna negocierea si intelegerea intre parti? Ramane la aprecierea dumneavoastra. Succes!
Legal aveti acest drept , moral nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relaþia bunicilor cu nepoþii în urma divorþului BunicaMP BunicaMP În cazul divorţului în cadrul unei familii cu copii există reglementări juridice referitor la relaţia bunicilor cu nepoţii? (vezi toată discuția)
Program vizitare minor-urgent ioanagci ioanagci Buna ziua,sunt si eu noua in mica \"comunitate\" a voastra! As avea si eu nevoie de niste sfaturi sau raspunsuri,daca le pot numi asa: am o fetita de 7 ani ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi vizitez nepoata maya127 maya127 Buna ziua Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat...Sora mea a fost casatorita din urma careia a facut o fetita.....pt ca sotul ei era foarte violent cu ea ... (vezi toată discuția)