avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru vara trecuta se va acorda bursa, pentru că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru vara trecuta se va acorda bursa, pentru că teoretic ...

Pentru vara trecuta se va acorda bursa , pentru că teoretic când am semnat contractul la facultate nu fusese încă implementata decizia de neacordare a burselor pe perioada vacantei de vara
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:18, 10 Noiembrie 2025
Bursele de merit, reziliență și tehnologice se acordă în fiecare an școlar, pe perioada cursurilor școlare.
Bursele sociale se acordă și în perioada vacanțelor școlare.

Prevederi in vigoare pentru anul scolar 2024/2025 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,elevii pot beneficia de mai multe burse simultan?!daca ... Sayra Sayra Buna ziua,elevii pot beneficia de mai multe burse simultan?!Daca ne incadram la bursa monoparentala ,mai poate beneficia de alte burse ,avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)
Conform ome 5518/2024 burse rezilienta elev transferat SirbuCristina13 SirbuCristina13 Conform OME 5518/2024 Art. 20 1)Elevii care beneficiază de bursele prevăzute la art. 1, transferați de la o unitate de învățământ la alta în timpul ... (vezi toată discuția)