avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... De ce cod CAEN am nevoie?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

De ce cod CAEN am nevoie?

Buna ziua ,

Rog sa ma ajutati pentru un II de ce cod CAEN am nevoie daca vand in piata diferite produse alimentare( legume ,fructe) si de asemenea branzeturi.

Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 12 Noiembrie 2025
CAEN 4711 (Rev. 3) - Comerț cu amănuntul nespecializat, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun
Codul CAEN 4711 include:
- vânzarea cu amanuntul a unei largi palete de produse, din care predominante sunt produsele alimentare, bauturile sau tutunul
- activitati ale magazinelor generale care au, în afara de principalele lor vânzari de produse alimentare, bauturi sau tutun, alte câteva tipuri de marfuri, cum ar fi îmbracaminte, mobila, articole electrocasnice, articole de fierarie, cosmetice etc.
- vânzarea cu amănuntul efectuată în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor a unei mari diversități de produse, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun
- vânzarea cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet a unei mari diversități de produse, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun
- vânzarea cu amănuntul prin intermediul standurilor sau piețelor a unei mari diversități de produse, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen magazin mixt adriana121 adriana121 Buna ziua.Am un SRL din anul 2006,cod caen 5221(comert cu amanuntul al fructelor si legumelor proaspete) si as dori sa schimb codul caen pt magazin mixt.este ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin universal satesc radu_john radu_john BUNA ZIUA, doresc sa deschid un magazin universal (undeva la sat)cu diverse produse de la cele alimentare pana la unelte ,haine ... (vezi toată discuția)