avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa timbru contestație la executare silită Am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa timbru contestație la executare silită Am executat silit ...

Taxa timbru contestație la executare silită
Am executat silit firma la care am lucrat in urma hotarâri judecatorești la fond litigii de munca
Firma a făcut contestație la executare silita și cerere suspendare executare
Instanța a stabilit ca in termen de 10 zile de la primirea rezolutie sa plăteasca taxa de timbru și cauțiune
Contestatoarea a platit taxa de timbru pe 12.11.2025 și a depus-o la dosar, termenul de 10 zile era 21.10.2025
Termenul de judecata este 24.11.2025.
In acest caz instanta poate respinge contestatia pentru plata taxei peste termenul de 10 zile?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru omatcons omatcons Bună ziua Am depus la judecătorie contestaşie la executare , suspendarea executării şi lămurirea titlului executor. 1). Instanţa a disjuns capătul de ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Oradea2020 Oradea2020 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am facut o cerere de suspendare si anulare a unei executari silite! Acum Am primit citatie de la ... (vezi toată discuția)