avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În legătură cu aceste IFN-uri, am și eu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În legătură cu aceste IFN-uri, am și eu nelămuriri. ...

Bună seara. În legătură cu aceste IFN-uri, am și eu nelămuriri. Am împrumutat suma de 1000 lei pe data de 29.04.2025. Din diverse motive, nu am achitat aceasta suma. Astăzi 13.11.2025, primesc sms cu poprire, suma totala 5108 lei. Ifn-ul cerând sa achit 4400. Mi se pare o suma abuziva
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2025
Adrianna06, utilizator
Este o sumă foarte mare. IFN-urile practică dobânzi uriașe. E posibil ca în contractul de împrumut să fie și niște clauze abuzive.
Este o sumă foarte mare. Faceți contestație la executare în maxim 15 zile de la data popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa initiez un proces colectiv impotriva ifn -urilor daniel241 daniel241 Inainte de toate vreau sa mentionez ca dispun de resursele financiare ,timp si rabdarea necesara pentru a incepe un proces colectiv impotriva ifn -urilor. Am ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie emy40 emy40 Am facut un imprumut la un CAR-rapid. Am platit cred ca aproximativ 1000 lei dupa care nemaiavand servici am ramas restant. Pentru a putea sa ma redresez dupa ... (vezi toată discuția)
Hora credit ifn - abuz, legile cum vor ei Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)