Buna seara. In perioada 1991-1994, am urmat Colegiul de tehnica dentara "Apollonia" din Braila, care,asa cum ni s-a spus atunci, apartinea de Universitatea "Apollonia" din Iasi, dar cursurile au fost in Braila. Deoarece nu era acreditat si poate si din alte motive, dupa cativa ani, colegiul s-a inchis. In 1996, pentru a obtine totusi diploma, ni s-a permis sa dam examenele in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie " Carol Davila" din Bucuresti. Am obtinut diploma dar, din pacate, nu mai am anexele la diploma. Le-am solicitat printr-un mail, initial de la UMF "Carol Davila", deoarece pe diploma eliberata de ei, in urma examenelor sustinute, scrie clar, ca este insotita de anexele 1 si 2., Raspunsul a fost ca nu au asa ceva. E adevarat, ca nu a fost un raspuns in scris, doar o discutie cu doamna secretara de la rectorat. Le-am solicitat apoi de la UMF Apollonia Iasi, de unde mi s-a spus ca nici macar nu stiu sa fi existat acest colegiu. Intrebarea mea este: unde sa ma adresez pentru a obtine aceste anexe la diploma, fiindu-mi necesare la constituirea dosarului de pensie.. Va multumesc anticipat pentru raspuns.