avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CONTESTATIE IN ANULARE - APEL - PLANGERE ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CONTESTATIE IN ANULARE - APEL - PLANGERE CONTRAVENTIONALA

In legatura cu un APEL respins la o PLANGERE CONTRAVENTIONALA, doresc sa introduc o CONTESTATIE IN ANULARE - APEL, dar eram curios daca in perioada cat se judeca respectiva CONTESTATIE IN ANULARE - APEL trebuie sa predau sau nu PERMISUL DE CONDUCERE? precizez ca am primit o amenda si mi-a fost fost suspendat permisul 3 luni in urma unui accident pentru neacordoare de prioritate,, instanta de FOND mi-a sters AMENDA dar am ramas cu cele 3 luni de suspendare din cauza deciziei ICCJ din anul 2021,
MOTIV pentru care am formulat APEL si am solicitat ANULAREA PROCESULUI VERBAL

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto - sanse de admitere a plangerii contraventionale skystar skystar In ziua de luni 2.05.2011 am fost implicat intr-un accident cu pagube minore la autovehiculul meu cit si la celalalt si in declaratia de la politie eu am zis ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet conducere secareanuioan secareanuioan daca pe un drum comunal o coloana de 3 masini erau stationate pe partea dreapta iar eu ma-m anscris an depasire si cand am ajuns la jumatatea coloaneidin sens ... (vezi toată discuția)
Raspuns judecatorie contraventie Alex280594 Alex280594 Buna seara, in primul rand imi cer scuze daca n-am postat unde trebuia. Pe scurt: In luna Mai (2021), mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada ... (vezi toată discuția)