avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o amenda de circulație în Germania ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o amenda de circulație în Germania ...

Va rog frumos sa ma ajutați și pe mine cine va care cunoaște am primit o amenda de circulație în Germania și mea venit termene de instanta sa ma prezint sa plătesc amenda si nu mam dus sa ma prezint cum pot rezolva problema asta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 16 Noiembrie 2025
Cel mai probabil, hotararea instantei se va trimite in Romania pentru executare silita. Veti fi executat de silit in Romania.
Daca veti mai merge in Germania, la granita vor sti ca nu ati platit amenda.
Doar sa platiti amenda si sa trimiteti dovada platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva? plata amenda primita in germania adimar123 adimar123 buna seara, unde ma pot informa despre o amenda penala primita pe teritoriul statului german in anul 2010, pt infractiunea de furt din magazin, dar pe care nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !! am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva ... UrgentAmenda UrgentAmenda Buna ziua !! Am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva , anul trecut am Fost prinsă furând dintr-un magazin din Germania in valoare de maxim ... (vezi toată discuția)
Intrebare.. amy81 amy81 Buna seara! Eu momentan stau in germania iar in Real m-au acuzat ca am luat un obiect cu valoare de 7 euro... au chemat politia si mi-au dat o amenda in ... (vezi toată discuția)