Bună ziua,circulând pe un drum la ieșirea dintr un sat am fost înregistrată în mers de către aparatul radar al unui echipaj de politie care se deplasa din sensul opus cu viteza de 101 km /oră ,am fost oprită și mi s a ridicat permisul auto cu amendă,lucrătorii de poliție mi au prezentat înregistrarea din care rezultă că aparatul radar a efectuat la câteva secunde a doua înregistrare din care rezultă că circula cu viteza de 99km/ora.Cunosc faptul că aparatele radar montate pe autospeciale au o toleranta de 3-4 km în funcționare mai ales când înregistrarea se face din mers,echipajul fiind Intr o coloană de mașini.Doresc sa fac contestație aflandu mă la limita prevederii legale ,credeți că aș avea câștig de cauză?
Este dreptul dvs. sa contestati PV al politiei rutiere. Nu avem de unde sa stim, ce va decide instanta de judecata. depinde de documentele depuse de politie la dosarul cauzei.
Informatiile despre toleranta in functionarea radarelor si faptul ca masina politiei era in coloana de mers, unde le-ati gasit scrise, in ce act normativ ?