avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am solicitat un avocat din tara pentru a ma ajuta ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am solicitat un avocat din tara pentru a ma ajuta ...

Bună ziua am solicitat un avocat din tara pentru a ma ajuta cu o problema .mi a spus un preț estimativ am confirmat într-adevăr sa mergem mai departe dar el a făcut un contract în care era o suma mult mai mare decât îmi imaginam și nu am semnat nimic .La care el mi a spus ca voi fi sancționată chiar dacă nu am semnat .Iar eu I am spus ca nu am fost anunțată ca voi fi pusa la plata înainte sa facă contractul altfel nu mai mergem înainte. Chiar trebuie sa plătesc asa ceva?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Isabelamaria22 , utilizator 16:32, 17 Noiembrie 2025
Nu pare ca ar trebui sa plătiți dar ar trebui văzut de un alt avocat contractul de asistență juridică și sa facă o analiza de caz.

București 2025
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor și client al unei prostituate GabiGabriel01 GabiGabriel01 Bună ziua, de curând am întrat într-o încurcătură și nu știu la ce sa ma aștept. Acum un an am apelat la serviciile unei prostituate dintr-un anunț ... (vezi toată discuția)
Imprumut fara garantie redmulett redmulett [EDITAT] - acordam bani imprumut, inclusiv celor din Biroul de Credite, doar cu contract la notariat in baza Art. 1576 din Cod Civil,Ne deplasam in toata tara ... (vezi toată discuția)
Probabil avocat necinstit, ce pot face biulian biulian Un membru al familiei a fost expropriat si am considerat suma de despagubire, 18000 de euro mica si am solicitat 23000 de euro Primariei Bucuresti. Nu au ... (vezi toată discuția)