Nepoata mea a lucrat două săptămâni la un salon de masaj, iar după aceea a venit poliția și i-a confiscat telefonul, spunându-i că este parte vătămată într-un dosar de cercetare penală, pentru că cei care au angajat-o erau după cum a spus poliția, proxeneți. Nepoata mea nu știa trecutul acelor persoane, nu știa nimic, dar poliția i-a confiscat telefonul pentru că a vorbit la telefon pentru angajare și ulterior despre zilele când să se ducă la muncă. Acum, nepoata mea este parte vătămată în acel dosar, dar fără să știe absolut nimic despre ce se cercetează, ci doar că cei care aveau salonul de masaj sunt învinuiți de proxenetism. Cum poate nepoata mea să își recupereze telefonul? I s-a spus că la încheierea cercetării penale își va primi telefonul înapoi, dar cât oare va dura această cercetare? Ce poate face nepoata mea?
Proxenetism 213
costy11
Buna Ziua,sunt acuzat de proxenetism in urma unei autosesizari a parchetului,am o relatie cu o fata in varsta de 20 de ani,de aproximativ 2 ani,din care a ... (vezi toată discuția)