avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nepoata mea a lucrat două săptămâni la un salon de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nepoata mea a lucrat două săptămâni la un salon de masaj, ...

Nepoata mea a lucrat două săptămâni la un salon de masaj, iar după aceea a venit poliția și i-a confiscat telefonul, spunându-i că este parte vătămată într-un dosar de cercetare penală, pentru că cei care au angajat-o erau după cum a spus poliția, proxeneți. Nepoata mea nu știa trecutul acelor persoane, nu știa nimic, dar poliția i-a confiscat telefonul pentru că a vorbit la telefon pentru angajare și ulterior despre zilele când să se ducă la muncă. Acum, nepoata mea este parte vătămată în acel dosar, dar fără să știe absolut nimic despre ce se cercetează, ci doar că cei care aveau salonul de masaj sunt învinuiți de proxenetism. Cum poate nepoata mea să își recupereze telefonul? I s-a spus că la încheierea cercetării penale își va primi telefonul înapoi, dar cât oare va dura această cercetare? Ce poate face nepoata mea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:22, 17 Noiembrie 2025
Va primi telefonul cum a fost informată.

Cat va dura nici procurorul nu știe.
O sa fie chemata la expertiza informatica.
Are dreptul și la avocat daca vrea.

București 2025
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proxenetism 213 costy11 costy11 Buna Ziua,sunt acuzat de proxenetism in urma unei autosesizari a parchetului,am o relatie cu o fata in varsta de 20 de ani,de aproximativ 2 ani,din care a ... (vezi toată discuția)
O problema legata de interpretarea prostitutiei ContSters297987 ContSters297987 Buna ziua, Am si eu o problema la care as dorii un raspuns concret. Am 26 ani,casatorita,copii,eu si sotul avem o mica afacere de familie,legala,loc unde ... (vezi toată discuția)
Acuzatie proxenetism poparazvan1991 poparazvan1991 Buna ziua. Ma numesc Razvan si sunt cadru didactic si receptioner la un hotel.Un client a venit la mine la receptie la hotel, cu niste anunturi de pe un site ... (vezi toată discuția)