avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă copilul este lăsat la tatăl biologic cu toate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă copilul este lăsat la tatăl biologic cu toate ...

Bună ziua. Dacă copilul este lăsat la tatăl biologic cu toate că acesta nu este trecut în in certificatul de naștere și copilul poartă numele altei persoane pot face buletinul fiindcă mama lui la părăsit iar el are 14 ani
Vorbiți cu tatăl din acte.
Nu aveți alta varianta pana nu apare tatăl biologic în acte.

București 2025
Este necesar să fie un părinte cf. certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea copilului Anton_Silviu Anton_Silviu Am o fata de 14 ani dintr-o relatie anterioara, nu am stiut de existenta ei pana de curand, vreau sa o recunosc, sa-mi poarte numele. Cum sa procedez? (vezi toată discuția)
Copilul nu mai vrea să stea cu tatăl biologic și a plecat la mama mea, iar el face mult scandal din acest motiv. ce șanse sunt să rămână la bunici? Meryy Meryy În primul rând buna seara tuturor,vin și eu cu o problema un pic mai delicată.cu multi ani in urma eram cu fostul soț și într-o perioadă proastă am ... (vezi toată discuția)
O mamica , casatorita legal , desparta de sotul legal , traieste ... coradora coradora O mamica , casatorita legal , desparta de sotul legal , traieste in concubinaj cu un alt barbat , in urma relatiei de concubinaj rezultand un copil , ce sanse ... (vezi toată discuția)