avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de muncă asociat unic SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de muncă asociat unic SRL

Contrac de muncă
Bună ziua
vă rog să-mi spuneți dacă o persoană asociat la un SRL cu activitate în transport marfă are voie să conducă un camion fără contract de muncă el fiind asociatul unic al acelui SRL ?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 18 Noiembrie 2025
Da, un asociat poate lucra fără contract de muncă. ... exercitarea atributiilor se face in baza actului constitutiv al societatii sau al contractului de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat 33%srl. poate lucra fãrã contract ? whynotsteff whynotsteff Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde ... (vezi toată discuția)
Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si sofer popapopa popapopa Buna ziua, Exista vreo interdictie pentru a fi administrator a unui SRL si a conduce una dintre autovehicule-taxi pentru aceeasi societate cu obiect de ... (vezi toată discuția)