avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clarificare încadrare fapte penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clarificare încadrare fapte penale

Buna ziua, intrebarea mea este daca furtul a fost in urma cu mai bine de 7 ani si acum a fost prins complicele ca vrea sa valorifice bunurile furate, atunci unde se incadreaza faptele, mai intra la complicitate deca fapta de furt s-a prescris.
Dacă organele de cercetare și urmărire penala au întocmit acte care intrerup prescripția, termenul reîncepe sa curgă de la data comunicării actului. Este recomandabil ca un avocat sa studieze dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se incadreaza? Just-drept Just-drept Buna ziua, Daca un om al legii (politist) ajuta pe o persoana care a furat sa scape de dosar penal intervenind la alte persoane juridice, si ulterior se ... (vezi toată discuția)
Dosar Moment Moment rog daca puteti sa va exprimati o parere la cele descrise mai jos: s-a constituit la DNA dosarul nr...... pentru dare si luare de mita in anul 2007 dupa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal fara sa fi facut o infractiune c.florian c.florian Buna , vreau sa aflu cum este posibil sa am dosar penal fara sa fi facut o infractiune .Din cate mi s-a spus stiu despre ce este vorba ... niste baieti din sat ... (vezi toată discuția)