avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt divortat de sotie, nu am facut partaj ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt divortat de sotie, nu am facut partaj ...

Buna seara ,sunt divortat de sotie ,nu am facut partaj ,eu sunt titularul locuintei obtinut prin donatie de la parinti in timpul casatoriei. Am inteles ca fosta sotie a accesat un credit si nu mai poate achita ratele lunare,ea avand adresa din buletin de dinainte de divort si locuieste cu altcineva in alta parte .Normal ca voi face partaj cat mai curand posibil,In situatia asta pot ajunge sa fiu executat silit ? Copiii avem sunt toti majori Multumesc pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: riany , utilizator 20:21, 18 Noiembrie 2025
Dacă nu ați fost coplătitor al crediului, nu puteți să fiți executat silit.
Nu,nu sunt coplatitor, multumesc frumos
Bunul este al dvs popriu si nu va putea fi executat pentru datorii lae fostei sotii. mai ales daca creditul a fost accesat dupa desfacerea casatoriei.

Daca a fost accesat in timpul casatoriei, datoriile pot fi comune in functie de destinatia banilor obtinuti prin acel credit.
Buna seara,va multumesc frumos pentru raspuns ! creditul a fost accesat dupa desfacerea casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credit consum cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Deranjez in privinta unei situatii prin care trece o ruda. Sora mea a divortat acum 2 ani. La divort nu s-a solicitat partajul de catre niciuna ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de inmormantare utilizator_86 utilizator_86 In cazul in care fostul sot(incetarea casatoriei prin divort) contribuie la cheltuielile de inmormantare ale fostei sotii iar ulterior, mostenitorii fostei ... (vezi toată discuția)
Nelamurire executare silita HeheXD HeheXD Buna ziua,sotul meu a luat un credit pt nevoi personale in urma cu 2 ani pe care nu l a mai achitat si a fost inceputa procedura de executare silita impotriva ... (vezi toată discuția)