avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cineva a vândut o mașină cu acte "de mana" acum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cineva a vândut o mașină cu acte "de mana" acum aprox 20 ani ...

Bună ziua.
Am următoarea intrebare:
Cineva, a vândut o mașină cu acte "de mana" acum aprox 20 ani... A omis sa facă actele, iar când s-a hotărât, nu a mai gasit cumpărătorul. Acum, are la fisc de plata foarte mulți bani. Poate face ceva, ca să radieze mașina și sa plătească mai putini bani la impozit!? Eventual, sa obțină o aministie, ceva sa plătească doar jumătate din suma, în rate, deoarece, după cum am spus suma ede palta este f mare (depășește 14000E)!! Mulțumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 15:23, 19 Noiembrie 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai nu poate fi executat decat pentru impozitul datorat pe ultimii 5 ani. Restul s-au prescris. Eu asa stiu
Dacă nu cumva au tot întrerupt cursul prescripției prin mici acte procedurale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o masina in 2003 petrub petrub Am vandut o masina in 2003 dar din neglijenta dupa ce am scos fiscalul nu m.am intors la fisc sa o radiez. Vel care a cumparat masina mu a inmatriculat-o. Am ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor catre fisc paulini_iolanda paulini_iolanda Nu imi este prea clara prescriera. Concret - am o masina pe care am avut-o inchiriata la o firma de taxi in 2006 si nu am platit impozitul pe venit. Acum as ... (vezi toată discuția)
Executare hellppp Teoali Teoali Buna ziua. Am facut un credit acum 10 ani.. Nu l am plătit... A girat bunicul meu cu apă care acum e decedat! Iar apartamentul în timp ce trăia ... (vezi toată discuția)