avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Concediu de studii este considerat vechime in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Concediu de studii este considerat vechime in invatamant (necesar ...

Concediu de studii este considerat vechime in invatamant ( necesar pt a trece într-o altă treaptă de vechime în învățământ).
Sunt profesor de engleză. Și mi-am luat un an concediu de studii pt un master la zi în domeniul Științe ale educației ( consiliere școlară și asistență psihopedagogică).
Ar trebui să trec la o altă treaptă de vechime și de la secretariat mi se spune ca trebuie să mai aștept un an deoarece contractul meu a fost suspendat.
Vă rog să îmi dați o opinie. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Profesor psihopedagogie speciala catone catone Sunt profesor titular in invatamatul special,pe o catedra de pshihopedagogie speciala.Am urmatoarele studii: - facultatea de matematica, specializarea ... (vezi toată discuția)
concediu fara plata pentru studii Paraschiva Farcas Ramos Paraschiva Farcas Ramos Sunt profesor, am 16 ani vechime si doresc sa urmez un master in stiintele educatiei in străinătate. Angajatorul mi-a spus ca deoarece am deja un master nu ... (vezi toată discuția)