avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Detin o casa de 90 mp amprenta ,un garaj de 26 mp ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Detin o casa de 90 mp amprenta ,un garaj de 26 mp amprenta si ...

Detin o casa de 90 mp amprenta ,un garaj de 26 mp amprenta si o suprafata de 1400 mp.
Ce suprafata de teren trebuie sa platesc la categoria curti constructii?
Mentionez ca suprafata de teren era formata din doua suprafete :una de 800 si una de 600 pe care am cumparat o mai tarziu si pentru care am platit impozit mereu si figuram cu 400 mp curti constructii si restul de 1000 cu imp. mai mic.
Am facut alipirea celor doua suprafete si acum mi au trecut 600 mp la categoria curti constructii.
Va rog frumos sa ma lamuriti daca este legal.
Multumesc!
Suprafetele, destinatia si categoria de folosinta a terenului sunt mentionate in documentatia cadastrala a terenului intocmita de un expert cadastral. Subcategoria de curti si constructii (simbol CC) intra in categoria de folosinta terenuri cu constructii (adica ceea ce nu este arabil, nu este pasune, nu este faneata, nu este vie, nu este livada, nu este padure sau vegetatie forestiera, nu este teren cu apa, nu este drum, nu este teren neproductiv).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

.detin o casa de 90 mp amprenta ,un garaj de 26 mp amprenta si ... estuparu estuparu Impozit pe teren Detin o casa de 90 mp amprenta ,un garaj de 26 mp amprenta si o suprafata de 1400 mp. Ce suprafata de teren trebuie sa platesc la categoria ... (vezi toată discuția)
Destinatia si folosinta terenului Mihaela Enache Mihaela Enache Care e distinctia intre \"destinatia\" unui teren si \"categoria de folosinta\" a unui teren? Ex: teren cu destinatie forestiera si categoria de folosinta : ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe orice teren intravilan? kpas2005 kpas2005 se poate construi pe orice teren intravilan?multumesc. (vezi toată discuția)