avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am avut un proces pentru un credit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am avut un proces pentru un credit neachitat pe care ...

Buna seara! Am avut un proces pentru un credit neachitat pe care l-am contractat în 2005. Azi am primit solutia: se admiteexceptia prescriptiei dreptului material la acțiune.Respinge cererea de chemare în judecata . Cu drept de apel în 30 de zile. Sunt șanse sa pierd la apel? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un ... Vasile014 Vasile014 Buna ziua! In urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un accident unde am lovit doi pietoni pe trecere care traversau regulamentar. Vina a fost a mea si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prelungit vodafone inainte de expirare și recuperatori MadaMO MadaMO Am creat rezilierea contractului în prelungit și trimis-o cu 30 zile înainte de reziliere, la recomandarea unui avocat, însă nu am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Ajutor motive apel (am lipsit la judecata pe fond si n-am depus intampinare) tudor100 tudor100 Deschid acest topic pentru ca vreau sa imi ajut un prieten care nu isi permite sa plateasca serviciile oferite de un avocat. A fost actionat in judecata ... (vezi toată discuția)