avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot ramane fără apartament?Bună seara! Problema mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot ramane fără apartament?Bună seara! Problema mea e următoarea:suntem 2 copii, fratele ...

Bună seara! Problema mea e următoarea:suntem 2 copii, fratele meu a primit un apartament, iar mie mama a ales sa-mi cumpere altul (mult mai ieftin dar asta nu mai contează) . Pt ca nu avea toată suma , a ales cu avans si rate la notar. Atât precontractul, cât si contractul final de vanzare cumpărare s-au încheiat între mine si vânzător, cu acordul ei, evident. Acum s-a certat cu mine si mă amenință că îmi ia apartamentul dovedind ca l-a achitat ea. Poate face dovada plăților, nu spun nici o clipa ca nu l-a plătit ea dar poate, legal sa facă asta? O seara frumoasă!
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2025
Paul_paulo, utilizator

Alte discuții în legătură

Precontract apartament catalin71 catalin71 Buna ziua ! Am semnat un precontract la un apartament urmand ca la o data ulterioara cand achit diferenta proprietarul sa semneze contractul final. Acesta ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobiliara neincheiata din vina vanzatorului dragospd dragospd Buna ziua. Cu ceva luni in urma, am incheiat printr-o agentie imobiliara si notar public un precontract pentru cumpararea unui apartament in bucuresti. In ... (vezi toată discuția)
Cost acte vanzare/cumparare/donatie adrianagropo adrianagropo Buna seara! Intrebarea mea este: cam care este diferenta de pret intre acte de vanzare-cumparare si acte de donatie. Sotul meu si-a cumparat apartamentul in ... (vezi toată discuția)