avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara am un loc al soacrei mele care au dreptul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara am un loc al soacrei mele care au dreptul ea și ...

Bună seara am un loc al soacrei mele care au dreptul ea și încă 4 frați . Am reușit sa ii fac zilele acestea cartea funciara și cadastru .
Ideea este ca soacra mea și încă 2 frați vor să îmi cedeze mie ,
dar ceilalți 2 frați dintre care unul e decedat și a rămas fata moștenitoare vor sa își vândă partea .
Am nevoie de un sfat ce pași trebuie sa urmez pentru a prelua cele 3 părți pe numele meu . Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Loc de casa de vanzare, multi mostenitori gned gned Buna ziua , Vreau sa va intreb si eu in legatura cu un loc de casa al soacrei mele care este mostenitoare de la parinti si nu stiu cum se procedeaza la ... (vezi toată discuția)
Mostenire alisia alisia buna ma numesc andrea si av vrea sa ma lamuriti cu ceva lucruri daca se poate.soacra mea ar dori o lamurire .uitati care este problema.mama ei ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare cumparare cu uzfruct viager,de la soacra mea ,dar pe contrac e trecut sotul meu iar eu in paranteza,sintem proprietari cu cota egala? crynarusu crynarusu Buna ziua ,am facut contract pe apartamentul soacrei mele de vinzare cumparare cu uzfruc viager,dar as vrea sa stiu ce obligatii avem fata de ea ? si la ... (vezi toată discuția)