avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă donez celule stem hematopoietice, voi fi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă donez celule stem hematopoietice, voi fi scutită de la plata CASS ...

Bună seara! Am și eu o întrebare: dacă donez celule stem hematopoietice, voi fi scutită de la plata CASS timp de 10 ani, Conform og 37/2022? Adică, dacă de ex incasam 1651 ron indemnizație pt handicap, iar din septembrie 2025 mi se reține 10% pt Cass, din momentul donării, nu mi s-ar mai reține? Voi incasa indemnizația din nou întreagă? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bună seara am o întrebare: dacă donez celule stem voi fi scutit ... Nicolae8787 Nicolae8787 Bună seara Am o întrebare: Dacă donez celule stem voi fi scutit de la plata CASS? Conform og 37/2022., Adică suma către CASS de pe fluturaș o voi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt diagnosticat cu 2 boli cronice. dețin un pfa, ... Bebbe Bebbe Bună ziua. Sunt diagnosticat cu 2 boli cronice. Dețin un PFA, prin care plătesc sănătatea. Mai trebuie să plătesc sănătatea prin PFA sau sunt asigurat ... (vezi toată discuția)
1000 lei pentru concediu risc maternal - am lucrat 17 ani si in ... macy83 macy83 1000 lei pentru concediu risc maternal, Am lucrat 17 ani si in 2022 am ramas insarcinat cu primul copil am primit indemnizatie de crester copil de 2200 lei si ... (vezi toată discuția)