avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut un proces cu o firma de recuperare, pentru un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut un proces cu o firma de recuperare, pentru un credit ...

Am avut un proces cu o firma de recuperare, pentru un credit contractat in 2005,pe care nu l-am achitat. Soluția acestui litigiu este: "admite excepția prescriptiei dreptului material la acțiune...... Cu drept de apel in termen de 30 de zile". As putea sa pierd acest litigiu la apel? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:09, 19 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Greu de crezut atât timp cât instanta a admis excepția prescripției ...Probabil nu vor formula apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un proces pentru un credit neachitat pe care ... timidul timidul Buna seara! Am avut un proces pentru un credit neachitat pe care l-am contractat în 2005. Azi am primit solutia: se admiteexceptia prescriptiei dreptului ... (vezi toată discuția)
De bine sau nu? sentinta actiune recuperare diploma de bacalaureat de la facultate fisicoo fisicoo Cine ma poate ajuta, nu stiu exact ce vor sa zica , ALMA MATER e reclamanta iar eu reclamat. Admite excepţia prescriptiei dreptului material la acţiune, ... (vezi toată discuția)
Prescrierii dreptului material la acţiune invocată allview777 allview777 Buna ziua. Tribunalul a hotarat urmatoarele :\\"Respinge excepţia prescrierii dreptului material la acţiune invocată de pârâta SC xxx SA Cu drept de ... (vezi toată discuția)